Geitenlamsvlees is niet alleen geschikt voor het avondeten, maar ook voor het middageten! Denk bijvoorbeeld aan onze kroketten en bitterballen voor in de frituur of airfryer. Deze week behandelen wij de kroketten voor op een tosti, maar een kroket net zo goed vervangen worden door 2 bitterballen! En het recept is ontzettend snel klaar, dus waar wacht je nog op...
Check het recept snel hieronder:
Ingrediƫnten (2 personen):
- 2 Leusdens Geitenlam kroketten
- 4 boterhammen
- 2 el mosterd
- 1 tl sambal, eventueel
- 4 plakjes (geiten)kaas
Bereidingswijze:
Begin met het klaarmaken van de kroketten. Dat kan met kroketten voor in de airfryer, maar ook voor in de frituur. Laat de tostigrill ondertussen opwarmen en smeer de boterhammen in met een laagje mosterd en beleg met wat plakjes kaas. Wil je een beetje meer pit? Doe de mosterd in een bakje en meng hier wat sambal doorheen.
Zodra de kroketten klaar zijn, snijd je ze doormidden en leg je ze op de boterhammen met kaas en mosterd. Sneetje brood erbovenop en onder de grill.
Na 2-3 minuten is het brood mooi goudbruin en de kaas gesmolten.
Geniet ervan en een heel fijn weekend gewenst! š
BRON RECEPT: HIER
ComentƔrios