top of page
Leusdens Geitenlam

FOOD FRIDAY šŸ—

In ons assortiment zijn kant-en-klare hamburgers in verschillende gewichtsklassen te vinden, en wist u dat hamburgers erg lekker is met een broodje? Dit stukje vlees past daarnaast in vele gerechten en kan op smaak gebracht worden naar persoonlijke voorkeur. Heel erg simpel, maar o zo lekker! Check snel de bereidingswijze voor een broodje geitenlamsburger hieronder:


Ingrediƫnten:



- Hamburgers van geitenlam

- Hamburgerbroodjes

- Kruidenboter

- Gegrilde paprika (uit een potje)

- Gegrilde ui (rood of wit)

- Zoete augurk


Bereidingswijze:

Leg de hamburgers in de grillpan (met voldoende bak en braadboter) of op de barbecue en laat het op een relatief laag vuurtje gaar worden, in 5 Ć” 10 minuten. Overhaast dit vooral niet. De binnenkant mag een beetje rood zijn terwijl de buitenkant het lekkerst is met een klein krokant laagje. Gril ondertussen de ui in een grillpan of op de barbecue kort aan.


Doe de hamburgerbroodjes 3 minuten in de over op 180 graden. Dit zorgt voor een lekkere stevige bodem die warm is.


Serveer het hamburgerbroodje met kruidenboter, gegrilde paprika, geitenlamsburger, gegrilde ui en zoete augurk op elkaar. Ook leuk om alles in bakjes ernaast te doen, zodat iedereen zijn eigen topping kan samenstellen.


Geniet ervan en een heel fijn weekend! šŸ˜‹


BRON RECEPT, TER INSPIRATIE: HIER



16 weergaven

Comments


bottom of page